359 entry daha
  • allah herkese sıralı ölüm versin, evlat acısı kimseye yaşatmasın. kimliği, dini, maddi durumu ne olursa olsun kimse o yaşta ölmeyi ve acımasızca eleştirilmeyi hak etmiyor. allah rahmet eylesin.

    ama ilk duyduğumdan beri içimde tuhaf bir his var. aklıma hep sorular geliyor. çelişkili sorular.

    -çocukken çok yaramazdım. ona rağmen annem her dakika başımdaydı. ergenlikte bile 2 gözü üzerimdeydi. bakkala zor salardı o derece. hadi diyelim boş bulunmuştur. fark etmemiştir. olabilir.

    -güvenli bir mahallede, 1. katta oturuyorum, ona rağmen gece yatarken kepenkleri sonuna kadar kapatıp her kapıyı kitler öyle yatarım. müstakil bir evin kapısı nasıl açık olabilir? amerika da mı yaşıyoruz?

    -evin kapısı açık olsa da bahçeden nasıl çıkar? çitten atladı demişler saçmalamayın.

    -çıksa bile mahallede birileri nasıl görmez? görüp de nasıl haber vermez?

    -hadi kayboldu, kaçtı. olabilir. her deliğe bakarım. kapı kapı dolaşır evlere girerim. her yeri tararım lan! nasıl havuzu es geçerim? havuza bakılmış bulunamamış deniyor. diyelim ki havuza sonradan düştü, arkadaş herkesi ayağa kaldırdınız, millet seferber oldu. bu saatten sonra mahallede kuş uçamaz. ihtimal vermiyorum sonradan düşeceğine.

    -kaybolan birini bulmak için neden medyuma gidilir? medyum da ormanda diye zırvalamış. bir de sözüne inanıp ormanı arıyorlar. insan hayret ediyor.

    -babası serdar dikdik in güvenlik sistemleri, güvenlik kameraları sattığı söyleniyor. evde kamera yok muydu? öyle bir iş yapsam yola kadar 10 tane kamera döşerim. tuhaf değil mi?

    -ailenin hal ve tavırlarına gelince bir aşırılık söz konusu, baba sinirli gibi, çocuğa herif diyor. hadi diyebilir, annesi sadece susuyor. ölüm haberinden sonra taş bebek diyor, bebeğim diyor. tuhaf geldi.
    ek: evin güvenlik kamerası çalışmıyormuş. tesadüf mü dersiniz?

    -not: çocuk o yaşta hala konuşamıyor olması işitme engelli olabileceğini akla getiriyor.
    -düzeltme: markiz37726işitme engelli değilmiş. pamir dendiğinde tepki veriyormuş.

    sonuç: aklıma geleni buraya yazmıyorum. yazamıyorum...
    adli tıp incelemesi yapılacağını düşünüyorum. umarım bunlar sonucunda bir şey çıkmaz. umarım sadece benim fesat düşüncelerimdir. umarım bir cinayet değildir. umarım...

    ölen bir çocuk üzerinden hala siyaset yapmaya çalışan insan müsveddelerine de bir çift sözüm var. bi siktir git....
173 entry daha
hesabın var mı? giriş yap