aynı isimde "bosch (dizi)" başlığı da var
146 entry daha
  • 31.05.2013 tarihinde alınan akülü/şarjlı el tornavidasının arızalanmasıyla teknik servisleriyle ve müşteri hizmetleriyle cebelleştim. resmen leş firma. bu kadar küçük hesaplar güden, müşteriyi aşağılayan bir firmaya daha rastlamamıştım.

    alet arızalandı, servislerine yolladık. adamlar geri aradı aletin şu şu problemi var. iyi güzel. onlar ücretsiz servisle halledilecekmiş ama. işte ama'ya geldik. hep zaten bu "ama"'lar. ...ama aletin kömürleri de bitmiş. peki, değiştirilsin? garantiye girmiyormuş kömürler. tamam, kömür kaç paralık bir şey olabilir, değil mi? ahaha. kömürler tek başına değişemiyormuş motorun değişmesi gerekiyormuş komple! lan ne diyeyim ya. 1 sene dolmadan kısaca aletin motoru nanay olmuş; 59 lira verecekmişiz...

    arkadaş şarjlı tornavida'da para edebilecek kaç parça var?
    motor, akü, kabza/tetik. başka? akü zaten garantiye girmiyor. öğrendik ki motor da girmiyormuş. kabza/tetik mi? o da bizim gö---!

    neyse. kısaca, kaliteli marka vs diyerek el aletlerinden almayı düşünürseniz servisin ve müşteri hizmetlerinin size yardımcı olmayacağını bilerek son kararınızı verin. ben daha yaklaşmam bosch'a. meğer ne küçük işlerin ayak oyunlarıyla uğraşıyorlarmış.
313 entry daha
hesabın var mı? giriş yap