1 entry daha
  • simdi bu beyanati hakli bulacak binlerce aklievvel var, orasi muhakkak. oysa ki dusun(e)medikleri sey su:

    ornegin ben ralli yariscisi olmaya gonul vermis olsam ve ralli yaparken kaza gecirsem yine yakisiksiz kalir ama ardimdan bu laf "belki" soylenebilir. hani yine ayip olur o ayri, ama soylenebilir. zira ben bu adam bu isi bile isteye, gonul vererek, isteyerek secmis, risklerini bilerek bastan kabullenmis denir.

    ote yandan sanmam ki yerin yuzlerce metre altinda uc kurus para icin kaza durumunda hayatini, herhangi bir kaza olmasa bile sagligini riske atma fantezisine sahip binlerce manyak olsun. bu insanlar caresizlikten, uc kurus para kazanabilmek icin o iste "mecburen" calisiyorlar. ac kalmamak icin hayatlari ile kumar oynuyorlar. ustelik bu tercihe itilmelerine sebep olan ulke ekonomisi de bu talihsiz beyanati veren sahsin elinde, on iki senedir.

    on iki sene bu ulkeye olumlu ne yaptin, bu iscilerin hayatinda olumlu neyi degistirdin de cikip "maalesef, bu isin dogasi bu" seklinde beyanat verebiliyorsun ? bu is baska ulkelerde yapilmiyor mu ? şili'deki madenci mucizesi denen olay bundan daha 4 sene once oldu, unutacak miyiz ?

    dunya lideriymis, olmaz olsun boyle dunya.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap