11 entry daha
  • benim için intermission ından sonra başlayan film. öncesi izlenmese bile olur bence. ilk çıkan çocukluk sahneleri hariç tabi. aamir khan o yazıyla birlikte döktürmeye başlıyor ki filmin çoğunda tek kişi oynamış zaten adam. katrina kaif neredeyse yoktu filmde 3 tane şarkıda çıktı ve bir iki sahnede oynadı şaşırdım açıkçası ama iyi olmuş o oynadığı iki üç sahneyi bile aynı yüz ifadesiyle
    oynadı hani bari insan bir iz bırakayım der filme . tam etkisiz eleman kadın ya.

    şöyle bir şey var ki film çalıntıydı bunu daha önce duymuştum ne olcağını biliyodum yani sıkılırım diye açtım ama beklediğimden daha iyiydi spoilerlara rağmen.. aslında tam çalıntı da denemez içim elvermedi şimdi o kadar emeğe yazık da etmeyelim ama keşke daha özgün bir şey yapsalardı da çalıntı damgası yemeseydi sonuçta bir emek verip üzerine manyak gibi reklam yapıyorsun. imdb puanına da 5,9 vermişler zaten bunlar hep tepki puanı..

    abishek banchchan bazı sahnelerde aamir'den daha yakışıklı görünüyordu. bir karizması var adamın gerçekten ali karakteri ise çok gereksizdi beğenmedim. sahneleri de gereksizdi komiklik mi yapmaya çalışmışlar ne ama olmamış.

    kısacası elde ettiği gişe rekorlarını aamir khan'a borçlu olan ve bunu da herkesin bildiği filmdir..
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap