8 entry daha
  • amme hizmeti yapıp üç büyükleri birbirleriyle kıyaslıyorum.

    idefix: yıllar yıllar yıllaaaar boyu idefix'ten alışveriş yaptım. inanılmaz ucuza efsane kitaplar aldım. 25 liraya edgar allen külliyatı ya da ulysses mi dersiniz, 5 liraya klasik filmler mi... bahar kampanyalarında %50 indirimler mi istersiniz, bedava yollanan sabit fikir'ler yüzünden kapanmayan çekmeceler mi... o yüzden idefix'in kırılma noktasını da en iyi ben bilirim. yıllarca beni bir gün olsun üzmeyen idefix'e ne olduysa doğan'lara satıldıktan sonra oldu. o günden beri bir tek siparişimi bile sorunsuz getirmedi. ben de bıraktım arkadaş. yine çok iyi bi kitabı çok iyi bir indirimle alma fırsatı bulana kadar artık kullanmam.

    dr.com.tr: idefix'i bırakıp da dr'a başlamazdım aslında ben. sonuçta tüm suçlu doğan holding. ama bir gün 40 liralık j.k. rowling kitabını 10 liraya sattıklarını gördüm ve hayatım değişti. çok da istiyordum o kitabı. sağlam indirim yapıyorlar. idefix'ten çok daha sağlam. kitap da 2 günde elime geçti. asla kötü bir şey söyleyemem haklarında.

    kitapyurdu: bestseller ve pahalı bir kitabı almaya heveslendiğimde tanıştım kitapyurdu'yla. fiyat dr'la aynı ve idefix'ten çok ucuzdu. o korkunç tasarımına rağmen siparişimi cesurca buradan verdim. çünkü kargo bedavaydı. daha hiçbir kitap alışverişimde kargoyu bedava görmedim ki ben. nasıl yapabiliyorlar hayret. peki sonra ne oldu? kitap 8 lira ucuza iki günde elime ulaştı. hem de kargo bedava. hem de içinden kahve çıktı. hem de bir dahaki alışverişime bu kitabın %5'i kadar indirim veriyorlar. ölücem galiba mutluluktan.

    o halde sıralamam nedir:
    1-kitapyurdu
    2-dr
    3-idefix

    gittigidiyor sahafları her daim bebeklerim tabii.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap