30 entry daha
  • zaten adında "skin" olan bir film de enteresan olmasın. böyle science fiction art gibi değişik bir şey.* müzikleri güzel, marshmallow gibi scarlo'yu panelvanla çapkınlık turuna çıkarken görmek için bile izlenir.

    --- spoiler ---

    filmin ilk yarısında alyenimiz seks vaadiyle kandırdığı adamların derisinden sakatatından faydalanıyor.* böyle adamlar o karanlık sıvımsı uzay boşluğuna düşünce balon gibi sönüyorlar. sonra alyenimiz disfigured bir adama denk gelince acıyıp onu serbest bırakıyor, tabi bu sefer power rangers kostümlü motorlu abimiz tarlalarda cıbıl koşturan elephant man'i görünce affetmiyor. neyse sonra scarlo vicdan yapıp emekli olup bir köye yerleşir gibi oluyor. orada da olmuyor tabi. sonu da malum. alyengül'ün suçu ne?

    o değil de bir arkadaşımla irlanda-iskoçya yörelerine tatile gitmeyi düşünüyorduk, yeşillik-temiz hava falan. bu filmdeki abazantorları görünce vazgeçtim. güney afrikalı hırsız maymun çetesi gibi araba sarsmalar, uzaylıya tecavüz etmeye çalıştıktan sonra üzerine benzin döküp yakmalar falan, şimdilik kalsın!1!!

    --- spoiler ---
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap