24 entry daha
  • seri cizgi film denildiginde korkuyorum, ne cevherlerin kule donduklerini gorduk gecmiste. ama bu film mis gibi olmus resmen.

    --- dissiz kuzum ---
    - her turlu alayi hak ediyorum ama yine de yazacagim, iki alfanin kapismasi bana fena halde gandalf-saruman'i cagristirdi
    - filmin samimiyetine hayranim, her ani icten geliyor bana, bunda hickidik'i seslendiren jay baruchel'in o kendine guvenmeyen tonunun cok etkisi var.
    - o baba olmeyecekti, hele ki gerard butler'in seslendirdigi bir karakteri oldurmek? kac kere yazdim, yineliyorum, bir filmde en son iskoc ve irlanda aksanlilar ölür!
    - bekliyordum ki, hickidik annesini hic affetmeyecek, son nefesinde gozyaslari filan olacak... kadin "pardon ya, biraktim seni ama ejderhalar da bizden" dedi, oglan da "hakikaten yahu" dedi, konu kapandi.
    - bebek ejderhalar muthisti, aslinda tum ejderhalar muthisti.
    - detaylarina hastayim bu filmin, buzun dile yapismasindan tut da, sirtinda yeni dikenler cikan dissiz'in cocuk gibi sevincine dek.
    - yilan gozlu yaptiniz ya dissiz'i, alacaginiz olsun.
    - bir de babayi dissiz'e oldurmek neden, orada dunya kadar ejderha varken neden dissiz?
    - buz puskuren ejderha fikrine bittim
    - ejderha disi tamiri ve yangin sondurmelere de bittim
    - koyun yakalamaca nasil sevimli bir oyundur yahu, ak koyun kara koyun.
    - kedili yasli kadin fikrini ne guzel ejderhali yasli kadina cevirmisler
    - bu kedili yasli kadinin tipi kevin costner'in robin hood'undaki cadinin kopyasi gibiydi. o kadini da hep solucandil'le ozdeslestirmisimdir. kadin en sonunda jesti yaptiginda tirstim bir anda ahanda zehirleyecek simdi diye (filmleri corba etmek).
    - sureyi birazcicik uzun tutmuslar, yer yer hadi artik ejderhalara donun dedigimiz oldu, ama ozetle bu filmi de cok sevdim yav.
    --- kedi canini senin ---
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap