5 entry daha
  • new reno araciligi ile dimagmiza girmis bu sehir sonrada gotfather 2:micheal in sonsuz ihtirasi adli film ile kafamizda vura vura yer etmistir..

    efendim bundan yillar once amerikanin batisinin "uzak uzak uzak diyarlar" oldughu zamanlarda reno kizilderilerinden kah savasarak kah gule oynaya alinan bir sehir oluyor..sonra burasi gelisiyor..ve bir zamanlar amerikanin kumar cenneti oluyor..hirsizi iti ugrusuzu buraya dolusuyor..bu bi zamanlar dediim billy the kid olsun sonra (aklima baska bir kovboy gelmedigi icin default kovboy ismi olan fearless john u kullanmak istiyorum) fearless john olsun mantar gibi bittigi zamanlar..

    hak huku yok yani..neyse efendim 900 lerin ortalarinda las vegas kuruluyor..neonlarin bulunmasindan az sonra kuruluyor..isim secimi falan super zaten..las vegas ispanyolca bereketli topraklar demek..colun ortasinda bereketli topragi bulan halk akiyor vegasa..oh bebek..sonra reno gozden dusuyor..dusuyor..dusuyor..

    cok talihsiz bir sehir reno bu yuzden..ustune kuma gelmis gibi..her sehrin bir hikayesi vardir ama renonun ki degisiktir biraz..

    waking up reno bu sehirede gecen cok guzel bir filmdir..oscarli salak yildizimiz charlize therion ve salaklikta onunla yarisan penelope cruz oynar bu filmde..

    man from reno ise goran brekovic salaginin pek de guzel olmayan bir sarkisidir..
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap