• çanakkale assos ile küçükkuyu arasında çok hoş bir camping mekanı. ancak eksik ve eleştirilecek çok tarafı var. kampa gittiğimizde birden bir inşaat alanının içinde kaldık, yaklaşan bayram sezonu için ekstra çadır yapan çalışanlar ortamın tüm sessizliğini ve huzurunu bozdu. "bayram yoğunluğuna hazırlanıyoruz siz olmasanız da olur" gibi bir hava vardı.

    çadırsız gidip orada konaklamak fiyat olarak daha cazip, çünkü kendi çadırınızla gittiğinizde onların tabiri ile "yer kaplamış" olduğunuz için daha pahalı. mekanı bir aile ve bir yardımcıları beraber işletiyor. ismini hatırlayamadığım hanımefendi oldukça güler yüzlü, 2.5 yaşındaki kızlarına da nazar değmesin pek güzel çok şanslı bir çocuk. ama diğer iki adam sanki zoraki oradalar, bir soru sorsanız güç bela cevap veriyorlar. asık suratlı bezgin ve bıkkın bir ifadeyle karşılaşmamak için yüzünüzü denize doğru dönün.

    kahvaltı ve akşam yemeği toplamda 35 tl. gibi bir paraya geliyor, çevrede alternatifi olmadığı için anlaşılabilir bir fiyat ancak kardeşim o kadar küçük porsiyonla nasıl doyalım? kahvaltıda peynirleri daha da ince kesme konusunda günbegün ustalaşmışlar, kaşar peynirleri fotoğraf makinanızın önüne tutarak saydamlığı sayesinde farklı bir filtre olarak kullanabilirsiniz.
    dediğim gibi bir aile işletmesi ama bu kadar da yayılmaz ki arkadaş; kendi adıma erken kalkmayı severim herkesin saat 7de kalkmasını da asla beklemem ama kahvaltı için 10'a kadar beklemek nedir aga?

    tuvalet ve banyolar yetince temiz ama sayı olarak yetersiz. akşamları yoğun sivrisinek oluyor önleminizi alın derim. eminim sezon dışında çok daha sakin ve huzurlu olur. bence sevgilim olmadığı ve onunla gitmediğim için bu kadar olumsuzluk gördüm, çünkü tam sevgiliyle gitmelik bir mekan tüm gün ye, iç, denize gir seviş, hamakta salla öylesi bir mekan. umarım eksikleri gidererek daha iyi bir hizmet verirler çünkü mutlaka tekrar gideceğim.

    (bkz: sevgiliyle tatilde gidilecek yerler)

    ve son olarak söylemeden edemeyeceğim bir nokta: denizin içinde daha önce kurulu olan bir iskelenin demirden ayakları var. bizim orada olduğumuz sırada bir kişinin ayağını ciddi şekilde yaraladı bu kalıntı, öğrendiğimize göre daha önce de çokça olmuş. denizde rahatça yüzerken birden ayağınızın bacağınızın bu şekilde kesilme riski var, mekan sahipleri paraya kıyıp bunun önlemini almamışlar işin garibi o kişiden gidip bir özür bile dilemediler. ben olsam kesin dava açardım, türkiyede sağlığın ne kadar ucuz olduğunun bir göstergesi daha. eğer giderseniz iskele kalıntılarının yerini iyi öğrenerek olası bir kazaya karşı önlem alın derim.

    edit: confession kızın adının mercan olduğunu söyledi. şöyle bir de facebook sayfaları varmış.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap