51 entry daha
  • burada yazılanları okuyunca vay amk demekten kendimi alamadım. şimdi şu konuda anlaşalım: aldatan kadının cezası elbette ölüm değildir ki böylesi bir insan için elini kana bulamak, hapislere düşmek yersizdir. suratına tükürüp, okkalı laflar edip, onların azıcık da olsa kanına dokunabileceğini umarak arkanı dönüp gitmek en iyisi sanırım. sonrasında özellikle manevi yönleriyle ön plana çıkarılan bir tazminat davası açar, boşanırsınız ilk celsede. ha bunu bütün erkeklerden beklemek de malın önde koşanı olduğunuzu gösterir orası da ayrı bir nokta. dünyanın her yerinde, böylesi durumlarda tepkisi bu şekilde olacak milyonlarca erkek olabilir. ben onlardan değilim dersin ama o anki travma ile ne yapacağında hiç belli olmaz, beylik laflar etmeye lüzum yok.

    geleyim asıl meseleye sevgili ekşiciler. kadın eşi yatakta memnun edemiyor diye aldatmış ne var yani? minvalinde yazılar yazanı mı dersin, kadına sırf eşinin madem böyle bir şey yapabilecek kapasitesi var; aldatıyorsun bari dikkatli ol diye akıl vereni mi dersin, aldatıyor diye orospu mu oluyor ya? diyeni mi dersin sözlük.

    hayır deliye döndürdüler beni durduk yere. kime orospu diyelim sevgili arkadaşlar? hayatını ikame ettirmek için o işi yapıyor orospu deme, zevk aldığı, bağımlısı olduğu için herkesle yatıyor orospu deme, kocası onu yatakta tatmin edememiş ondan dolayı aldatmış ya saygı duy, orospu deme. kime diyelim amk bu orospu lafını?

    eşini seven, saygı duyan, çocuklarına ve ailesine karşı özverili, işinde gücünde kadınlara mı diyelim? yahut eşinden soğumuş, isteklerine cevap alamamış, ilgi görmeyen buna rağmen aldatma yoluna başvurmayıp, saygı duyduğu eşine durumu anlatıp boşanma yolunu seçen erdemli kadınlara mı? bakın tekrar söylüyorum böylesi şeylerin sonucu insanların canını almak, onları öldürmek olmamalı diyorum üstüne basa basa, boşuna andavallık etmeyin.
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap