106 entry daha
  • bu cengaverin metallica grubuna seçilmesinin bir çok nedeni olabilir zaten belgeselde de gözümüze sokuyorlar resmen. bir diğer adamlar çalıyor (içlerinde chris wyse ve scott reeder gibi sevdiğim müzisyenler var) birde bu hayvan çalıyor, ortaya bariz bir fark çıkıyor. belgeselde seçilen bas gitaristin cengaverliklerini mi gösterelim dediler nedir, bu azman çalmaya başladığı zaman, parçanın ahengi değişiyor birden daha bir melodik oluyor. sonrasında da işte o kemik üçlü aralarında konuşurken, - herife bagh amua goyim, penasız whiplash, battery çaldı diye tripten tribe giriyorlar falan filan işte. ulan hadi o zaman değilde şimdi youtube'a girin, parmakla gözü kapalı whiplash çalan çocuklar vardır.(hiç bakmadım ama vardır herhal)

    bunları atalım efendim bir kenara, tamam teknik tamam hayvan gibi çalıyor gene tamam tuşesi falan on numara beş yıldız ama bu herifin alınmasının başka bir sebebi daha var. adam resmen rahat arkadaşım, metallica seçmelerine mi gelmiş yoksa teen age grup seçmelerine mi gelmiş hiç belli değil, herif öyle bir rahat ki sanki metallica adamı değilde, bu metallica'yı seçecek. bizim üçlü içeride bu azmanın arkasından konuşuyor, lars resmen gıybet peşinde yüzüne gülen ama arkandan iş çeviren hareketleri yapıyor. bizimkisi camın arkasında almış eline bir bas gitar çökmüş yere zımbıdızımbıdı ısınma turları atıyor. ulan hiç mi kulağın çınlamadı be hiç mi bir gram heyecanın yok, camın arkasında koskoca metallica var adam sanki yurtseven kardeşler varmış gibi hareket ediyor. tabi bir geçiyorlar stüdyoya bizimkisi enerjik başlıyor yardırmaya, ulan gruba yakışan adam alalım diye herifler uyumu çözmek için fotoğraf çektiriyorlar bütün gelen bas gitaristlerle, heriflerin hepsi arkada maymun olmuş, bizim deli grubun önüne geçmiş pişmiş kelle gibi sırıtıyor sanki askerlik arkadaşları. zaten ben diğer olayı da anlamadım. bas gitar seçmeleri yapıyor grup tek gülen bizimkisi, diğerleri ha ağladı ha ağlayacak sanki mevlüt var. o yüzden bu adamın seçilmesini anlamak çok zor olmasa gerek. hayvan gibi çalıyor, e böyle olmasa da hayvan gibi çalan adam dünyada çoktur ama herifin sülalesi rahat. belli zaten jeymz'in hoşuna gidiyor, bizim köylünün tavırları. bu rahat, uyumlu hareketleriyle'de adam güle oynaya metallica'ya girdi usta.

    yazıyı bitirmeden hatırladım. bu herifin tek böyle heyecanlanıp, cümle kuramadığı an var, o da lars reyizin alışman bilmem ne ve gruba hoş geldin hediyesi olarak bir milyon doları sana gömüyoruz dediği andır. orada yamuldu yalan yok, yalan yok da diğer grupları geçtim ulan ozzy'nin arkasında çalmış iyi kötü jetlerle turlamış adamsın elin hiç mi ekmek tutmadı be? bizim kıçı kırı rokçıların bile iyi kötü iki üç gayrimenkulü vardır.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap