174 entry daha
  • geçen sene olduğu gibi, bu sene de büyük potansiyelinin altında kalacak gibi görünüyorlar. bench'ten yeterli katkı alamıyorlar. jamal crawford hariç tabi, ki o da haliyle ilk 5 oyuncusu kadar süre alıyor. 3 numaradaki boşluklarından dolayı maç içinde ciddi süreleri cp3, jamal ve redick backcourt'uyla oynuyorlar.

    geçen sene iyi bir ilk beş pivotu olabileceğini phily'de, iyi bir bench pivotu olabileceğini de cavs'te kanıtlayan hawes ilk 7 maç itibariyle beklentilerin çok uzağında ve pek ışık da vermiyor.

    matt barnes yine çok iyi niyetli ve gayretli olsa da ilerleyen yaşı ve sınırlı yetenekleriyle istikrarlı oynayamıyor. ikinci beşin savunma lideri olarak 15-20 dakika arası süre alırsa daha verimli olacağına inanıyorum (önceki seneler gibi).

    farmar, collison'ı mumla aratıyor. g. davis sakatlıktan döndü ama ondan zaten çok bir şey beklemiyorum. cdr pek süre bulamıyor, bulduğunda da katkı veremiyor. hedo %100'lük saha içi isabetiyle kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor?

    sihirli bi formül yok takımın finale falan kalmasını sağlayacak. ama benim gördüğüm, daha iyi bir takım olmak için çok iyi bir hamle şansları var. hawes'ın takas değeri kaybolmadan (bu yaz kontrat yaptığı için henüz takas edilemiyor), corey brewer için 2'li ya da üç takımlı takas denemeliler. hatta alabiliyorlarsa turiaf'ı da almalılar yanında. (wolves, corey'den ziyade chase budinger'ı yollamak istiyor biliyorum ama o brewer kadar katkı veremez)

    brewer, clippers için biçilmiş kaftan. oyun düzenlerine uyuyor, açık alanda çılgın gibi koşuyor. her maç fast break'ten +1 asist yazdırır cp3'e, hem ceza üçlükleri sokabiliyor hem de savunması yeterli seviyede.

    doc'un cebi olan varsa aranızda whatsapp'tan falan bi dürtsün lan. valla çok değişecek takım.
534 entry daha
hesabın var mı? giriş yap