459 entry daha
  • çok tırışka bir okuldur, kesinlikle üniversite değildir.
    lise 1 ve 2'de yaptığım ingilizce sunumları dijital ortamımda saklamışım. bu sunumları üni 2. ve 3. sınıfta kullanarak 96 puanla sınıf birincilikleri aldığım düşünülürse ne kadar fiyasko bir eğitim verildiğini kafanızda canlandırabilirsiniz. (lisede yırtınarak, geceli gündüzlü sunum çalışarak anca 49 alabilmiştim.)
    hazırlık tamamen yalandır, ingilizceniz gerileri. hazırlık okumadım ama hazırlığından çıkan insanlar için okulda ingilizce soru kitapçığının yanında türkçe soru kitapçığı dağıtılmaktadır.
    yök kayıtlarına göre de ingilizce eğitim veriyor diye kayıtlara geçen okulda ingilizce eğitim yapmak kesinlikle imkansızdır. o sınıfa göz atın, ulan bölüm başkanı adayı bile ilkokul terk ingilizcesi ile bile hello bile demeden türkçe ders anlatır.
    ancak ersin özuğurlu gibi baba adamlar ingilizce ders anlatabilirler. sınıftaki kuzuların hiçbiri anlamasa bile türkçe anlatmaz ve anlamıyorum diyene "yapacağın en onurlu davranış hazırlığa dilekçe verip ben bu eğitimi tekrar almak istiyorum demendir, bundan başka da türkçe konuşmam" deyip dersine geri döner.
    okul boyunca lab raporlarını karalama yazarak veya 40 kişinin aynı raporu copy paste yapmasıyla bomboş geçen lab dersleri tamamen vakit kaybıdır.
    yazıktır günahtır, bu kadar paranın alıp insanların böyle dolandırılması. ingilizce eğitim veremeyecek hatta ingilizce sınıfta derse öğrenci olarak bile katılamayacak insanların bölüm başkanlıklarına koşması. aman neyse neden kendimi sinirlendiriyorsam...
238 entry daha
hesabın var mı? giriş yap