9 entry daha
  • merkezi hamburg'da bulunan, türkiye'de acenteliğini arkas denizcilik'in yaptığı, aralık 2014'te dünya sıralamasına göre 6. sıradayken csav ile "better together" sloganı altında birleşerek dünyanın en büyük 4. konteyner armatörü olan firma.
    ambarlı, evyap, haydarpaşa, gemlik, alsancak, aliaga ve mersin limanlarından dünyanın hemen hemen her limanına servisi vardır, ancak -büyük olmasına rağmen- türkiye'de istedikleri pazar payına sahip olamadıklarından dolayı rekabet ettiği bölgeler sınırlıdır. yine bu sebeple farklı armatörlerin gemilerini kullanarak hizmet vermek zorundadırlar.
    direk servis verdiği bölgeler;
    msc gemileri ile batı avrupa limanları (le havre, felixstowe, hamburg, bremerhaven, antwerp) ve buradan aktarmalı olarak kuzey avrupa limanları.
    arkas gemileri ile yakın avrupa limanları (cagliari, valencia, barcelona, piraeus, thessaloniki) ve cagliari aktarmalı olarak kuzey,latin ve güney amerika'nın çoğu limanları.
    kendi gemileri ile constanta, odessa, damietta, ashdod, port said, limanları ve damietta aktarmalı olarak asya, uzak doğu, avusturalya ve yeni zelanda limanları.
    rekabetçi olduğu bölgeler; avrupa limanları, amerika limanları ve uzak doğu limanları.
    web, rezervasyon ve konteyner takip sistemler oldukça kalitelidir.
    operasyon takip ve müşteri memnuniyetine önem verirler.

    web siteleri: [https://www.hapag-lloyd.com/ https://www.hapag-lloyd.com/]
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap