46 entry daha
  • eşimle şiir dinletisine mi yoksa bienale mi gitsek derken çıkan kavga sonucu evde bişeyler indirmeye karar verince denk getirdik.
    yani malum ortamlara düştüğünden buralar entry dolacak.

    film gaz. film intikam. film adalet! on nomero film. 8/10 falan yazmak isterdim ama benim öyle 2 puan kıracak kadar entelektüel birikimim yok. çekerim emaneti sikerim adaleti psikolojim var benim. uzun zamandır bu kadar keyiflenmemiştim.
    sinematografik olarak da film iyi.

    ha unutmadan, sony'nin de selamı var hepinize.

    --- spoiler ---

    önce size eskiden kurduğum bi hayalimi anlatıyım, clio symbol veya linea tadında bi arabaya porche motoru takıp spor arabalara sellektör yapmak. 100 dolarına falan iddiaya girip ellerine vermek!
    aha bunu çok isterdim ufakkene. para derdim değil, suratlarını görmek istiyordum. sonra bu projeyi rafa kaldırıp dizel fiesta aldım, baya az yakıyo tavsiye ederim. 2bin devri geçmicen yannız.

    neyse.
    bi kere biz mağrur adam seviyoruz aga. mütevazi, yardımsever. inanılmaz güçlü ama son noktaya gelene kadar asla gücünü kullanmayacak. bunu seviyoruz biz insanlık olarak. çünkü güçsüzüz mk. ezik yetiştik. bi bok da yapmıyoruz kendimizi geliştirmek için, anca "başıma bişey gelecek gibi olursa istesem yaparım! sikerim dalaklarını" gibi şeyler diyoruz. piiiyyy.
    (uzatma da artık filme geç la!)

    daha ilk başta kafadan abimiz o kadar mülayim giriyo ki, belli. bu adam süper gavga ediyo.
    buraları falan heyecanlı yerler. ilk başları da güzeldi. ısıtıyor bizi, heyecanlandırıyor.

    ama işte insan beyni, sürekli hata arıyor amk. hele basit ve skindirik hatalar olunca ayar oluyorum ben. tamam eleman inanılmaz, ok peki hıhı. ama abi çok basit lan! örneğin robert aşırı düzenli. neden hacı? nedenini şeyyapmamışlar. (serinin ikinci serisine bıraktılarsa bilemiyorum)

    bak şimdi en süper ve en basitine geliyoruz çünkü ipneliğin de alemi yok. abimize bir eldiven giydirmek çok mu zormuş? iki saniyede çözülecek bir çözüm lan. yanında sürekli dohtur eldiveni gezdirse olur biter.

    5 kişiyi öldür, polis falan o cam kafataslarında, silahta, tirbişonda (tirbişon böyle mi yazılır lan? tirüşön? oh şön!) kapı kollarında falan parnak izi yok. vay amk. hadi diyelim parmak izini geçmişi sebebiyle bi şekilde sildiler elemanın, vurgulamak film içinde kaç saniye alır götler?

    en bombesi şu, sürekli gittiği kafede bunu öldürmeye gelen elemanın ananesini sikip çıkıp gidiyor. sigortayı da patlatıyor.
    bir kişi de demiyor ki "abi sen nööörüyong nere gittin adamı öldürüp?". polis de demiyor, kafede çalışan emmi de demiyor. uziyi alıp keyiflerine bakıyorlar heralde. dur lan daha iyisini buldum, adamlar eriyormuş mesela. uzaylıymış bunlar, ölünce eriyolarmış iz falan kalmıyormuş. iyi ki ben senarist veya yönetmen falan olmamışım. iyi ki ışıkçı olarak devam etmişim sinema kariyerime.

    sonra mesela ruslar bir iki kere denk geliyorlar, vurmuyorlar bunu. la olm arabanın önünden geçerken çaksana alnın çatından? uziyle kafeye adam gönderen 4 lavuk bunu sessiz sedasız yere kadar takip ediyor. veya restoranda kırık gözlüğü masaya bırakıp oturunca. arkasını döndü gidiyo adam, çak işte ense köküne iki mermi?
    polis mi yakalıcak amına kodumun salaaa? e öldün şimdi de.

    son olarak da paralardan bahsetmek istiyorum. olm bak hesaplayan adamım aslında ama abartmanın bir haddi hududu var. ananızın amı! o kadar para merkez bankasında yoktur lan götelekler! siz basit batı yakası oluşumususunuz örgütün amk! lan bir depo dolusu para nedir izanını siktiklerim!

    diyorum ve noktalıyorum.

    --- spoiler ---
168 entry daha
hesabın var mı? giriş yap