4 entry daha
  • adana memleketinin insanlarının allaha ve dine sövmesi üzerine bir olay (yaşanmıştır. tarafımdan değil ama güvenilir bir kaynak tarafından)

    güvenilir kaynak bir havayolunda stewart olarak çalışmaktadır ve hac mevsiminde hacı adaylarını taşımaktadırlar. güvenilir kaynak "ulan buraya kadar geldim ben de hacı olayım bari" diyerek hac ziyaretine dahil olur (ya da önceden planlamıştır, orasını bilemiyoruz). grupta adanalı bir adam da vardır.
    efendim kabenin etrafında dönmektir, taşa dokunmaktır falan bunlar yapıldıktan sonra seytan taslamak üzere taşlar toplanır. eteklere doldurulur ("etek" dedi bize o güvenilir kaynak, e bizde güveniyoruz. siz de bize güvenin)
    adanalı olan amca bir hırsla taşları atar, atar kıyasıya bir mücadele vardır, sanki şeytan ordadır ve taşlar o adanalı amca. sonra taşları biter tabi amcanın başkalarının taşlarını falan almaya başlar. bu arada iyice gaza gelmiştir (hatta güvenilir kaynak ağzından salyalar falan fırladığından bahsetmektedir), bu esnada diğer hacı adayları amcanın koluna girerler ve:
    "hacı sakin ol ya" falan gibilerinden telkin etmeye çalışırlar.
    hacı adayımız ise salyalı salyalı "bırakın allahını sikecem" der!!!! olaylar gelisir
    herkes durur. adama şöyle bir bakarlar ve girişirler bir güzel.
    ellerinden kurtarılır ama zor kurtarılır adam...
    cık cık cık...
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap