• bugün adet sancısından dolayı hastaneye gittim. doktor beni bir odaya aldı güya muayene adı altında karnımın orasını burasını elledi ve ağrı kesici al geçer dedi. ben de kendisinden bir iğne rica ettim. o da bana yeşil kartlı değilsen yapalım dedi. ben de yeşil kartlıyım ama ne yapayım yani dedim. o zaman üniversite hastanesi yerine devlet hastanesine gitmem gerektiğini durumumun acil olmadığını söyledi.

    karnım ağrıyor kıvranıyorum bana acil değilsin dedi. ben de hemen sizin hocanız yok mu burası üniversite hastanesi bana bakmak zorundasınız dedim. hocalarının haftasonu olmadığını söyledi, isterse kendisini şikayet edebileceğimi de gevşek gevşek ekledi ve kaşesini boş kağıda basarak bana verdi. allah'ım bu nasıl iğrenç ben tanrıyım bu da kaşem havaları.

    yemin ediyorum doktorların hepsi ölmeyi hak ediyor. bir adet sancısı ne kadar acılı biliyor musunuz? acil değilmiş? ne acil peki? acil olmak için illa ölmek mi gerekiyor? yeşil kartlı olmak suç mu? bu nasıl iğrenç bir ayrımcılık? ben bu ülkenin vatandaşı değil miyim? neden üniversite hastanesinden yararlanamıyorum. hukukçu arkadaşlardan rica ediyorum bana yardımcı olsunlar bu doktoru süründüreceğim...
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap