94 entry daha
  • bir grup genç bir alana kapatılıp yaşam mücadelesi veriyor ve bunları izleyen birileri var. istedikleri zaman o alana müdahale edebiliyorlar ve gençler istemedikleri bir şey yaptığı zamanda acısını çıkartabiliyorlar. onların borusu ötüyor orada, ne istiyorlarsa yapabiliyorlar. isterlerse hem öldürebiliyorlar, hem de ilaç gönderebiliyorlar. tanıdık geldi değil mi?

    bir grup insan bir alanda kapalı kalıyor. çıkış yolu yok. gitmedikleri yerlerden çığlıklar, garip sesler geliyor. korkuyorlar. gidemiyorlar. araştırmaya korkuyorlar. birkaç cesur kardeşimiz var oradan ayrılmaya çalışıyorlar, ama başarısız oluyorlar (salı ateşe verdiler, yav he he). esas oğlan çıkış olduğuna inanıyor, oradaki bir sikko burası bizim evimiz diyor. bu da mı tanıdık geldi lan? valla bana da.

    beş para etmez film değil. eder. heyecanlandırdı, merak da ettirdi. ama yazar burada the hunger games'den, lost'tan, cube'den alabileceği her şeyi alıp oyuncuları, karakterleri falan bırakmış. sonra demiş ki ben özgün bir şey yaptım. yapma amk. yapma.

    ayrıca filmi bir yere bağlamadılar, her şeyi ikinci filme attılar diye filmi eleştirmek neyin kafası olm? seri filmi lan bu, tabii ki sonraki filme bırakacaklar. frodo yüzüğü üç filmde yok etti, harry voldemort'u yedi kitapta öldürdü kimse de demedi ki bir filmin sonunda, "sonu havada kaldı, her şeyi sonraki filme bıraktılar. paracı hollywood tü kaka." götünüzle eleştirmeyin bir şeyi de.
65 entry daha
hesabın var mı? giriş yap