35 entry daha
  • zappa berlin'de büyük bir stadyumda konser verecektir. konser vakti gelir, stadyum ağzına kadar dolu zappa'yı beklemektedir. ancak zappa bir türlü sahnede görünmez. yarım saat geçer, bir saat geçer, bir buçuk saat olur, yok, yok, yok... artık seyirciler homurdanmaya başlamışlardır. derken konser saatinden yaklaşık iki saat sonra zappa ağır adımlarla sahneye çıkar. mikrofonun başına geçer ve nazi selamı vererek var gücüyle bir "heil hitler" çeker. kızgın alman seyirciler bir anda şaşkına dönerler, stadyum aniden sessizliğe gömülür.

    zappa biraz bekler, ve nazi selamıyla tekrar "heil hitler" diye bağırır. seyirciler nasıl tepki vereceklerini bilemez halde bocalarlar, sadece içlerinden bir kaç kişi "heil hitler" diye cevap verir. zappa istifini bozmadan üçüncü kez "heil hitler" der, ancak bu kez seyirciler biraz daha hazırlıklıdır, stadyumun yarısından aynı karşılık gelir. ve nihayet zappa dördüncü kez "heil hitler" diye bağırdığında, artık tüm stadyum "heil hitler" diye gürlemektedir.

    zappa bir an durur, sonra seyircilere "anlaşılan siz daha akıllanmamışsınız" der ve sahneyi bir daha dönmemek üzere terk eder...*
154 entry daha
hesabın var mı? giriş yap