234 entry daha
  • hikaye olarak iyi ama boş yere insanların beyinlerini siken teoriler üretmesine vesile oluyor. olm manyak mısınız lan. bir insan hiç kendisini sikip kendisini doğurtup sonra doğan kendini kaçırabilir mi?

    bu paradoksun çözümü bir kere çift cinsiyet sahibi olmuş bir kişiyi belirli yönlendirmelerle bu şekilde bir yola sokmak olabilir. bu olduğu zamanda paralel evrenler teoremine giderek farklı bir zaman çizgisi oluşturmuş oluyoruz. bu noktadan sonra yeni oluşmuş zaman çizgisinde olanaklı bir şekilde olayları devamlı aynı rutinde yaşatabiliriz.

    bununla beraber insan klonlama şekliylede çift cinsiyet sahibi olabilecek bir birey yaratıp geçmişe götürülerek bu sistem uygulanabilir. bunların dışındaki çözümler tamamen imkansızdır.sonuçta olaylara bir başlangıç noktası gerekmektedir.

    dede paradoksu'nda olduğu gibi bir kere farklı bir zaman çizgisi oluşturmak için bir başlangıç gerekir. yani zaman makinesi ile geçmişe giden bir kişi dedesini öldürürse gerçek zaman çizgisini kırar ve olduğu haliyle zaman içinde dolaşmaya başlar.
525 entry daha
hesabın var mı? giriş yap