17 entry daha
  • harika kitap. ben, zamansızlıktan audiobook'u ile idare ediyorum. (metroda, metrobüste kulağında kulaklık kahkaha atan bir adam görürseniz, lütfen kem gözlerle bakmayın)

    kitabı dinlemeye başladığımda, "hah, tam filmi çekilecek roman" dedim. başrol oyuncusu olarak da mark ruffolo'yu kafamda canlandırdım. sonra, filminin gerçekten çekildiğini ve ridley scott tarafından yönetildiğini öğrenince mest oldum. ridley baba, başrole matt damon'u koymuş. biraz fazla biblo bir adam matt damon. kendisini çok severim, fakaaat ruffolo hicivli astronot kalıbına daha uyardı sanki. hem de adaşı olacaktı kitaptaki karakter. neyse, derdimi sikeyim, saglik olsun.

    demem o ki, eğer bilim kurgudan (daha çok bilim tarafından) hoşlanan, matematiği, fiziği seven, astronomiye hasta makina mühendisiyseniz (ben), hayatınızın romanı karşınıza çıkmış olabilir.

    ridley baba, alien'ı seyrettiğimde 10 yaşındaydım (sanırım ailem psikopatmış), o günden beri çok büyük hayranınım. buradan sana seslenmek isterim. bak, sana bir "blade runner" fırsatı daha çıktı. hem de öyle devasa bütçeye filan da gerek yok. prometheus'tan artan dekoru filan kullan yeter. ama işini iyi yap. kitaptaki havayı vermen zor biliyorum ama, senden başkası da beceremez bu işi onu da bil. gözünü seveyim, güzel çek şu filmi, "exodus" yapma. eyyorlamam bu kadar.
848 entry daha
hesabın var mı? giriş yap