7 entry daha
  • instagram'daki popülerliğimiz! sağolsun, markanın bana da bir tane hediye ettiği saat (modellerimiz arasından istediğini seç dediler, classic bristol modelinin gümüş rengi olanını seçtim ve onu gönderdiler)

    saat çok hafif öncelikle, yani gerçekten de insanın kolunda hiç yokmuş gibi, bir de profili çok ince, eski gümüş madeni paralar kadar olduğundan, takım elbise-gömlek giyildiğinde ortaya çıkan problemlerden biri olan kol saatinin gömleğin manşetinin altında kabarıklık yapması/manşetin altına girmemesi durumu söz konusu olmuyor. bu güzel bir duyguymuş :)

    saatin camı safir değil, mineral ama kaliteli, sağlam duruyor. arkasında 3 atm'ye kadar su geçirmezliği olduğu yazıyor. kutusundan kayış değiştirirken pimleri yerinden çıkarmaya yarayan minik bir aparat çıkıyor. bu arada saatin çapı 40mm, kayış genişliği ise 20mm (kadın modellerinde ise çap 36mm, kayış genişliği 18mm) saati elimdeki yaklaşık 20 nato/zulu kayışla beraber denedim, en güzel uyumu kamuflaj desenli yeşil nato kayışla sağladığını söyleyebilirim (editleyip fotoğrafını koyacağım buraya)

    internet siteleri üzerinden almak isteyen olursa 28 şubata -edit: 31 marta- kadar geçerli %15 indirim kodum var, mesaj atarsanız kodu size yollarım. hadi sağlıcakla.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap