1 entry daha
  • denizin derinliklerinden intikam için gelen efsanevi bir karakter yaratmış, ayağına vans sponsorluğunda pabuçları geçirmiş gruptur. çok akıllılar vesselam. lakin piç kuruları işin içinde denizcilik var diye rom sponsorluğu bile bağlamışlar. (bkz: ticaret zekası)

    şimdi şarkılara gelecek olursak. ships wreck taş gibi bir progresif deneysel parça. klavyeler, bas yürüyüşleri ve tonları gitarları filan bildiğin 1970'lerden fırlamış. yer yer eloy, yer yer mastodon yer yer tool gibi ötüyor albüm. gitarlar filan bildiğin stoner riff'ini dayamış. danny carey arada tool davul ataklarını dayıyor.
    albümleri artık şöyle sınıflandırıyorum. plağını alır mıyım? alırım usta bu albümün plağı alınır. albüm artwork'ü garanti iyi olur, konsepti var, gayet iyi ve kendi gruplarından farklı bir sound elde etmişler.

    ilk iki şarkı ships wreck ve the deep-sea diverı paylaşmaları gayet mantıklı. ikisi de pek aynı tarz değil. dediğim gibi ships wreck daha 1970'ler formatlı bir parça ama the deep-sea diver daha bir deneysel... daha bir kafası kırık.
    detaylı yorum için albümü dinlemeyi tercih ederim. ilk yorumlarım gayet iyi. hatta ships wreck'i daha şimdiden bir 10 kez dinledim.

    internet fasiliteleri: paparozu çok kaçırıp gözden lazer atmak

    the deep-sea diver

    ships wreck
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap