5 entry daha
  • aşk virüsü özellikle kızların yakalanmak istedikleri bi virüstür. aşısı yoktur.. bu virüs vücuda girince en çok kalp içinde yaşamayı sever. antikoru yoktur. tek çaresi bulaştırmaktır. çok zor bulaşır,, ve sadece bir kişiye bulaştırılabilir. bulaştırma operasyonu tamamsa hastalığın ikinci evresi başlar.

    birinci evrede hedefteki kişiye bulaştırılamazsa komplikasyonları çok tehlikeli olabilir. virüs kalpten çıkmak ister. en yakın organ olarak ciğerlere sıçrayabilir. başta verem olmak üzere ince hastalıklara yol açar, kan kusturur.

    ikinci evreye geçen çiftler bir tür sarhoşluk hali içinde gerçeklerden kopma belirtileri gösterirler. hasta olduklarını üçüncü kişiler anlar. kendileri vurdumduymazlaşır... bu da yakınlarını endişelendirmeye başlar. ne zaman ki, el ele yakalanırlar ve malumu ilan olur işte o an, hastalık üçüncü evreye girer.

    bu evre kritiktir. davullar dengi dengineyse akut bir alevlenme ile hastalık neşe saçar. biyolojik bir mani yoksa nüfus artışıyla neticelenir.

    davullar dengi dengine değilse üçüncü evre çok ateşli başlar. üçüncü kişiler mani olacak kadar manidarsa hastalık kronikleşiir. burada dikkatli olanlar için önemli olan davullardır. tokmak kimsenin dikkatini çekmez. oysa tokmak sahibi karizmatik bir civanmert ise manidarlara cihanı dar edebilir. bu durumda komplikasyonlar üçüncü kişileri etkiler. kalp sekteleri ve bilimum azrail gördüm tripleri ile üçüncüler hastalık kronikleşsin diye her şeyi yaparlar. trip yerine ekonomik ya da sosyal bizans entrikaları devreye sokarlarsa evre yıllarra sari olur. hastalık hastalık olmaktan çıkar efsaneleşir. yaşandığı döneme göre ya masal olur ya da dizi... çocuk mocuk olmaz.. bu yüzden bu türden vakaların çokaldığı dönemlerde nüfus artış hızları düşer.

    görüldüğü üzere aşk virüsü ile nüfus artış hızı arasında hiç de masum olmayan bir ilişki vardır.

    isviçreli bilim adamları bu virüs üzerinde çalışmaya başlamışlar. çünkü her ne kadar kızlar bu virüse yakalanmayı çok istese de bir o kadar istedikleri şey de "test"dir... yani nasıl her virüse elisa testi yapılabiliyor, aşk virüsüne de yapılabilsin istiyorlar. hem kendilerine virüsün girdiğinden emin olmak istiyorlar, hem de partnerlerine bulaştırıp bulaştıramadığı konusunda (partnerleri her ne kadar yeminbillah içse de) soru işareti kalmasın istiyorlar. bu talebi farkeden laboratuvar patronları birliği bilimadamlarını kırbaçlamaya başlamış bile... "aşk virüsü elisa testi"ni bulacak bilim adamına nobel tıp ödülünün verileceğine kesin gözüyle bakılıyor.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap