333 entry daha
  • şöyle düşünün, türkiye bis 126'yı sattı ve yerine kartal aldı, sonra kartalı sattı şahin aldı, şahini sattı ve büyük bir atılım yaparak ve boğazına kadar borçlanıp eve ipotek koydurup en son bir tane renault 19 europa adlı ve yola onunla devam ediyor.

    takımın başında olan ve alım satım işlerinden de sorumlu kişi rte. halka bir süredir yakında son model honda civic alacağız ve yarışta baya bi güçleneceğiz diyor. gel gör ki son aldığı renaultu iyi değerlendiremedi, yarışmak yerine kankileri toplayıp gezmeye gitti ve şu an arabayı yenileyecek para yok.
    şimdilik jant kapaklarını yeniledik, koltuk örtülerini temizledik diyerek çok iş yapmış gibi görünmeye çalışıyor(saat kulesi, taksi durağı, kaldırım gibi şeylerin toplu açılış trenleri).

    rte o yüzden ne diyor? arabanın bakımından sorumlu olan bağımsız ustaya atıyor suçu, diyor ki erdem usta arabanın yakıt/hava karışımını iyi ayarlayamadığı için mercedes'leri geçemiyoruz, yahu yakıtı bol koyacaksın, havayı az koyacaksın o zaman bak nasıl tokatlıyoruz nissanları, aston martinleri.

    arabadan anlayan ali babacan gibiler ise öyle forumlarda her okuduğuna inanma, bu yakıt karışımının arkasında bir bilim var, öyle yakıtı çok verip havayı az vererek daha hızlı gidilmez diyor. biz bunlarla uğraşacağımıza arabayı yenilemeye bakalım diyor.

    ancak rte'nin hesapları başkalarına karşı yarışı kazanmak üzerine değil, istiyor ki renault kendisine kalsın ve kankilerle gezmeye devam edebilsin ve bunu yapabilmesi için takım lideri seçimlerinden birinci çıkması lazım. e suç kendisindeyse nasıl 1.ci çıkacak? en iyisi takımın kötü performansının suçunu sanayideki erdem ustaya yüklemek. diyor ki ah o erdem usta var ya, çok hain biri, benim dediğim gibi yakıtı çok havayı az verseydi motora şimdi 18.ci değil 10.cu olmuştuk bile.

    yani erdem basçının tartışılması anlamlı bir tartışma değil, kendisi destek ekibinin başında ve kendisi ve dükkanı çok önemli olsa da eşeği at yapamaz, anca iyi eşek yapabilir.
82 entry daha
hesabın var mı? giriş yap