4 entry daha
  • teşhir edelim, sağa sola mal edelim, öfkemizi kusalım... hırr hırr!
    biz bu muyuz? yaptığımız akıllı adam işi mi?

    evet teşhir edelim, bilelim edelim. hangimizin aklında kalacaksa artık... misal ben üçünün resmine de baktım, üçüyle birlikte aynı otobüse binsem fark etmem. büyükşehirlerde yaşayan o kadar çok insan var ki, bazen insan görmekten yorulduğum bile oluyor. kendi adıma söyleyeyim ben bir hafta sonra o yüzleri unuturum, bir çoğumuz unuturuz. yine de saklamaktansa yayınlansınlar elbet. en azından sonrakiler için bir ihtimal caydırıcı olur.

    haberde olayın olduğu alanda benzer olaylar olduğundan söz ediliyor. bölgede yuvalanmış şehir eşkiyaları var belli ki. aynı zamanda gençlerin ve ailelerin gittiği bir yer sanıyorum. bölgenin güvenliği için hangi adımlar atıldığına bakmak, bunun takipçisi olmak lazım. işte esas yapılması gerekn doğru adım budur. oturup şikayet etmekle hır hır sağa sola dalaşmakla bir adım bile ilerleyemediğimiz gibi geriye gideriz.

    izmir polisi güzel bir iş yapıp bu adamları yakalayıp adamların diğer suçlarına ulaşmış. tebrik ve teşekkür ederiz. polise olan güven çok önemli ve çokça zedelendi biliyorsunuz. hep tenkid olmaz takdiri atlamamak lazım. hatta belki daha çok takdir edecek şeyler bulup çıkarmalı ki iyi işler yapanların şevkleri artsın, niye uğraşçam ki filan demesinler.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap