• bu aralar istanbul ve çevresinde oldukça popüler olan bir meslek !!! meslek diyorum çünkü boku çıktı artık. hani bu hırsızlık filan değil artık. adamlar düzenli olarak motor çalıyorlar. eğer motosiklet ile ilgili sosyal platformları bir miktar takip ediyorsanız ; her gün onlarca motorun kapalı veya açık garaj, dükkan, sokak, alışveriş merkezleri vs. fark etmeden çalındığını biliyorsunuzdur.

    en son 29.04.2015 tarihinde barkın bayoğlu'nun motorunu jantını kırarak çaldıklarını öğrendikten sonra oha dedim. kendisinin yapmış olduğu canlı yayını takip ettiyseniz eğer; motoru çalmak için aracın jantını kesmişler.

    ve yine bu günden bir olay

    [http://www.altinelbiseliadam.com/…-yamaha-yzf-r6-2/ http://www.altinelbiseliadam.com/…-yamaha-yzf-r6-2/]

    dükkanın içinden çalacak kadar sınır tanımıyorlar artık.

    o kadar kendilerini aştılar ki ; motorun sahibini arayıp para isteyip ve hatta karşına çıkacak kadar da kendilerine güveniyorlar.

    hırsızlık dosyası videosunu izlediyseniz biliyorsunuzdur. adamlar çaldıkları motorun sahibinin yanına bile gidebiliyorlar.

    şimdi tüm bunlardan sonra emniyet ne iş yapar diye düşünüyor tabii insan. belli ki bu işler organize ve bu adamlar cidden çok güveniyorlar kendilerine. son yıllarda özellikle istanbul'da motor hırsızlığı resmen bir sektör haline geldi. kimse de dur demiyor !!!
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap