9 entry daha
  • 2 ay once alip kullanmaya basladigim alet. almadan once baya dusundum cunku biraz pahali. ben sephora kartim oldugu icin yuzde 20 indirimden yararlandim ve 119 euro ya aldim. iki ay kullandiktan sonra diyebilirim ki muthis temizliyor cildi ve sonrasinda kullandiginiz kremden tam anlamiyla yararlaniyosunuz cunku cildiniz hepsini emmeye basliyo. benim bi kac tane baya gorunen lekem vardi yuzumde ve oldukca kuculduler cunku bu alet cildinizin yenilenmesine yardimci oluyor. sunu da soyleyeyim, ilk ay sabah ve aksam olmak uzere gunde iki defa kullandim. su an sadece aksamlari kullaniyorum. bunu kullanmadigim zaman gercekten cildimi kirli hissediyorum artik. demem o ki cok memnunum ve keske daha onceden alsaymisim.

    edit: bir bucuk yildir kullaniyorum editi.
    baslarda gunde iki defa kullandim ama sonra gunde bir defa dusta kullanmaya basladim. dusta kullanilabiliyor olmasi harika cunku zaman kaybi olmuyo. ben genelde aksam kullaniyorum sonra tonik ve kremimi surup sabaha iyi bi ciltle uyaniyorum. bu kadar zaman icinde gozlemlerime gore yuzumdeki lekeler kayboldu ve siyah nokta ve sivilce sorunum cok daha az.
    en onemlisi ise cok iyi makyaj temizliyor. denemek icin soyle bir sey yaptim. normalde makyaj temizleme urunleri ve pamukla yuzumu bir guzel temizledim ve yikadim. sonra clarisonicle tekrar temizledim ve basliginda makyaj kalintilari gordum. yani aslinda yuzumuzdeki makyaji temizledik saniyoruz ama gozle gorunmeyen kalintilar oluyo ve bu kalintilar da cilt sorununu beraberinde getiriyor.
    demem o ki cok cok memnunum.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap