4140 entry daha
  • eşleşmelerdeki mantığı hiç anlayamadığım yarışma... ünlüler 6-1'e getirmiş. oyunda mükemmel performans çıkaran merve aydın, doğukan 2'şer kere oynamışken; mütemadiyen kaybeden anıl yanlış saymadıysam 3 kere, şu ana kadar sadece bir oyun alan hakan ise 4 kere oynadı. bu yarışı sabaha kadar oynasalar gönüllüler kazanamayacak o zaten belli... fakat yarışmanın uzaması için acun ve ekibinin yapmadığı kalmadı... yarış sırasında kuralları değiştirmek de dahil. (10 yerine 12 kutu dizilmesi gibi...)

    eşleşmeler genelde izleyiciye gösterilmiyor ve arkada bir şeyler döndüğü izlenimi veriyor. ben yarışmalar sırasında hile olduğunu düşünmüyorum. fakat oyun kurgusu, oyun sırasındaki eşleşmeler ve kural değiştirmeler ile kesinlikle oyuna müdahale ediliyor. amaç da yarışmanın uzaması ile reyting artışı ve araya daha çok reklam koymaktan başka bir şey değil.

    ha tüm bunlara rağmen türk kanallarında izlenecek en iyi program onu da söyleyeyim. reklam arasında yaptığım zapta tüm kanallarda karşılaştığım ağalı, mafyalı, tacizli, tecavüzlü, vurdulu, kırdılı sikimsonik türk dizilerinden elli kere daha iyi... madem şüphe duyuyorsun, niye izliyorsun diyenlere şimdiden söylemiş olayım. bir kanal da dizi veya fi tarihinden kalmış aksiyon filmi vermesin ama mümkün değil. şu programın olmadığı akşamlar torrent'ten indirdiğim dizi ve filmlerden başka bir şey izlemiyorum.
2946 entry daha
hesabın var mı? giriş yap