170 entry daha
  • batı konferansı finalinde madem houston'la eşleşti, hakkında bir iki kelam edelim.

    takım olarak oldukça verimli playoff'lar geçiriyorlar ve memphis serisi kendileri için oldukça yapıcı bir seri oldu. 2-1 geriye düşüp, herkesi acaba dedirtmeye başlamışlardı ki o bildiğimiz warriors formuna dönüp seriyi noktaladılar. takım olarak hem iyi bir stres testinden geçtiler hem de memphis gibi savunmasıyla sizi yıldırabilecek bir takımın karşısında geri geldiler. playoff kurdu olmuş grizzlies karşısında, genç bir ekibin böyle hızlı bir dönüş yapması pek de kolay değil.

    takım mental olarak sağlam görünüyor ve olası bir nba finallerinde, önemli bir faktör olarak gsw hanesine artı olarak yazılacak.

    ayrıca şu takıma en büyük iyiliği clippers yaptı sanırım. hem spurs gibi batının favorisini elediler, hem rockets gibi nispeten daha kolay çözebileceği bir rakip gönderdiler, hem de seriyi 7. maça kadar uzatarak yıpranmış bir rockets yolladılar.

    eğer harden bir çılgınlık yapmazsa, batı finali warriors için grizzlies serisinden daha kolay geçecek gibi görünüyor. geçmişte görece tecrübesiz ve normal sezon favorilerini eleyebilecek kurt takımlar olurdu. şimdi onlar da yok ve kalan dört takımdan açık ara en iyi basketi warriors oynuyor.

    yıllardır başarısızlıklarına alışmış bir taraftarı olarak şampiyon olacaklarına inanıyorum, kendileri saçmalamazsa karşılarında durabilecek takım kalmadı çünkü.

    bana geçen sene warriors'un şampiyonluk ihtimalini konuşuyor olacaksın deseler inanmazdım ama curry önderliğinde sanırım bu gerçek oluyor.

    bize de go warriors go demek kalıyor.*
2359 entry daha
hesabın var mı? giriş yap