• insanı dumur ettiren bir bakış eşliğinde errora sebep olan laflardır akşam bir tane laf yedim sittin sene unutmam nasihatmiş bu arada buyrunuz efendim

    ay utandım ama nasıl şey edim bilemedim sözlük baya baya adam o lafı dedi ya bana

    siz yazarlar okumaya alışkınsınız zaten yazıyorum gitti o zaman

    "siki kalkan uşağın yanında durulmaz " aynen bunu dedi .henk hönk diyerek ne dedi la bana ne diyor anne babam diyerek kızara bozara lafımı yedim çıktım yanından.

    olaya geleyim ankaradan kız arkadaşımın ailesi gelmiş ama annesi erkenden gitti ankaraya 17 18 yaşlarında bir erkek kardeşi kala kaldı istanbulda 2 gün sonra da çıkacak şehirden bana da rica etti abla sen beni gezdirir misin diye ? ben de tamam dedim vapura bindiriceğim deniz görmemiş çocuk diyerek jest yapacağım. ki ben aynı zamanda onun edebiyat ödevlerini yapan biriyim öğretmeni sayılırım arada da yaş farkı var çocuk saygıda kusur etmiyor bana hiç öyle babamın verdiği tepkiyi hak edecek biri de değildi. neyse izin alamadık sonuç itibariyle canın sağ olsun be abla lafını yedim bir güzel oturdum sözlükte giri yazıyorum reva mı bu bana arkadaşım şimdi diyecek ne biçin misafirperverlik bu diye e haklı hatun neyse arar bir özür konuşması yaparım ona da ah bu benim yobaz babacığım. allah yobazlardan korusun ülkemizi amin.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap