51 entry daha
  • uzun süredir adını duymamdan ve buradaki olumlu yorumlara güvenip laptop aldığım site, ancak iki gündür içimi resmen bir kurt kemiriyor.

    pazar akşamı sipariş verdim, eft veya havale ile ödeme seçeneğini seçtim, pazartesi günü saat 11 gibi aradılar ücreti ne zaman ödeyeceğimi sordular, 10-15 dakika içersinde havaleyle hesaplarına bilgisayar ücretini gönderdim, onları tekrara aradım ücretini ödedim diye, neyse fatura için tc no falan aldılar, ürün hazırlanıyor dediler. bu konuşmadan beri sürekli siparişlerime bakıyorum hala eft, havale bekleniyor yazıyor, arıyorum havale elimize ulaştı sorun yok diyorlar. umarım bir yerimde patlamaz.

    edit: eft/havale hala beklemede gözüküyor ama ürün kargoya verildi büyük ihtimalle sistemde bir sorun var. siz profilden eft/havalenin ulaştıp ulaşmadığını görmüyoruzr ama onlar sistemden görüyorlar ve para hesaplarına geçince işlemlere başlıyorlar.

    edit2: dün öğlen saatlerinde laptop evime geldi ama oda ne yanında aldığım çantayı göndermeyi unutmuşlar, aradım çantanın gelmediğini söyledim, hata olmuş göndereceğiz dediler, bakalım bekliyorum gelecek mi gelmeyecek mi?

    edit3: cuma günü çantada geldi,biraz savsak, dikkatsız ve unutkan olsalarda 5 gün içersinde laptop ve çantası elime ulaştı. acelesi olan veya pimpirikli olan biri için pek ideal bir alışveriş sitesi değil. şimdi haklarını yemeyeyim çantayı unutmuşsunuz diyince ikiletmeden hemen kargolayacağız dediler.
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap