19 entry daha
  • ne muradi varsa verecegim site. alzheimera neden olan mutasyonum yokmus ya oh cok rahatladim. ailede oldugu icin cok korkuyoduk annem ve ben. kanser ya da baska kotu hastaliklarla ilgili bi yamukluk da cikmadi. bitek kan pihtilasmasinda sorun olma riski varmis sanirsam.

    o degilde annemle "saclarini sariya boyuyosun diye kendini norvecli mi saniyosun" diye alay ederdik hep. kadin %90 kusur avrupali cikti. selanik gocmenligi falan tabii. bende %60 olarak yansimis gorunuyor bu avrupalilik o yuzden de uzak kuzenlerim hep italyan, rus (??), amerikali bisi. dedemle babannem akraba olduklari ve dedemin anneannesi bildigin arap baci oldugu icin afrikali yuzdem daha fazla cikar saniyodum ama cok kucuk cikti. halbusi hep bir adet zenci poposu sahibi oldugum icin cok gururlanirdim tuh. (yanlis imajlar olusmasin kafada zenci poposu dimek buyuk popo dimek degil, cikik dimek, gercek zenci poposu bu degil!)

    ozet olarak verilen paraya degiyo mu desen hayir derim. gordugun gibi bi entry girerken dahi laubalilesmeye basladim ancestary konusunda. saglikla ilgili sonuclar bi derece dicem de, alzheimar riski olmamasi olmayacagini garanti etmedigi gibi snp falan analiz islerine girdiginde kafayi siyirmaya basliyosun hafiften, yok su arastirmaya gore boyle riskin var ama bu arastirmaya gore de boyle riskin var aslinda olmayabilir ama soyle de olabilir ohoooo bi bakiyosun aslinda bu is astrolojinin 6. gobekten kuzeni. ignorence is bliss haci.

    edit: bu arada ulkuculere gen testi yapip %1 turkluk cikarsa onlari insaniyet yoluna dondurmeyi planlayan arkadas o oyle olmuyo haci. turk geni diye bisey yok direk orta dogu basliginda cikiyo o.
97 entry daha
hesabın var mı? giriş yap