12 entry daha
  • sınıfta canınız sıkıldığı için mi bilmiyorum neden ama "ileride serseri olup bir baltaya sap olamayacaklar" listesi yapıp sesli sesli sınıfta okumuştunuz hocam. saydığınız çocukların içinde ben de vardım.

    yazım çirkin diye sınıfın önünde bağırıp, aşağılayıp rezil etmiştiniz ve üzerine defterimi ortadan ikiye yırtmıştınız hocam. halen güzel yazamıyorum haberiniz olsun.

    ilkokulda ingilizce öğrenme çabalarımı "ingilizce senin neyine, önce türkçe'yi öğren" diyerek küçümsemiştiniz. büyüdüm. piyasada herkesin gıptayla baktığı bir okulu kazanıp okuldaki ingilizce bilmeyen öğrencilerin ingilizce akademik makale ödevlerini para karşılığı yaparak kazandığım parayla avrupa'yı dolaştım hocam.

    okulda öğrenciniz olmayanlar bile sizden korkardı. isminizi duyanın surat ifadesi değişirdi hocam. biz sizi severdik her şeye rağmen, belki korkudan. yıllar sonra sizi ziyarete geldiğim zaman sınıfınızda yüzünüze karşı küfreden öğrenciler vardı hocam. neden? biz aynısını yapsak kim bilir neler yapardınız bize. şimdi ne değişti de küfürleri sineye çeker oldunuz? eğitim anlayışınız mı değişti?
3000 entry daha
hesabın var mı? giriş yap