3 entry daha
  • "madem öyle neden seksi görünmeye bu kadar zaman ayırıyor" şeklinde düşünmemizi sağlayan çelişkili tespit. burada yapılmak istenen şey, daha ziyade modern kadını tanıtırken seks öğesini de işin içine sokarak dikkat çekmekten ibaret gibi görünüyor. çünkü herkes bilir ki bu ülkede bir gazete sütununun okunma oranını arttıran en önemli faktör maalesef içinde seks kelimesinin bulunuyor olmasıdır. hele bir de bunu insanların yaygın inanışlarının tersine kullanırsanız hepten voliyi vurursunuz. "aşka zamanım yok", "seks benim için sıradan bir olay" gibi başlıkların kullanılmasındaki temel neden de aynıdır.
    peki modern kadının sekse ayırabildiği zaman nedir? bu tanıma sadece yatak eylemlerine ayrılan zaman mı girmektedir yoksa günlük hayatta yaşarken hareketlerini yönlendiren düşünceler de bu tanıma girer mi? buradan başlamak lazım esasında. her gece saatlerce sevişmeyebilirsiniz ama bütün gün bunun hayaliyle yaşamak veya gördüğü her karşı cinsle ilgili olarak cinsel bir değerlendirmede bulunmak sekse ayrılmış zaman kategorisine sokulmalıdır bence. çünkü "modern kadının sekse ayıracak zamanı yok" şeklinde bir başlık attığınızda, insanların kafasında oluşan ilk imge işten güçten seksi değil yapmak düşünmek bile düşünemeyen insan imgesidir. modern kadın; bilgisayar ve evraklar arasında koşuşturmakta, ofis telefonlarının arasında kariyer yapmaya çalışmakta ve bunun sonucunda seks, aklına bile gelmemektedir. peki öyle midir? hınzır hınzır gülmeyin, hepimiz biliyoruz ki öyle değil. evet tempo yüksek, zaman dar ama insan beyni ana programından çok da fazla sapma eğiliminde değildir. zaman kısıtı, düşüncelerimizi eyleme dökme aşamasında sorun olarak ortaya çıkabilir.
    sonuç olarak modern kadın seks yapmaya eskisinden daha az zaman buluyor olabilir. kariyeri için daha fazla zaman harcıyor olabilir. hatta bu durum sadece kadınlar için değil erkekler için de böyledir çünkü modern hayat bizlere tempolu ve temel amacı "kariyer yapmak=para kazanmak" olan bir hayat sunmaktadır. haliyle bu hayat modelinde seks yapmak , kültürel faaliyetlerde bulunmak, sosyal olarak kendini geliştirmek gibi eylemlere daha az zaman ayrılmaktadır. ama istekte ve düşüncede bir azlık olduğunu düşünmemekteyim.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap