113 entry daha
  • naçizane...

    bunca yıllık "megadeth siker hacı" insancığıyım. 2015 yılı itibariyle dünyanın geldiği nokta öyle acayip bir hal ki şu tartışmalar insanı bir yandan mutlu ediyor, bir yandan da üzüyor.

    mutlu etmesinin sebebi bir ruha yeniden kavuşma hevesi. o sokaklarda yürüyen uzun ıspanak saçlı, slayer, megadeth, testament, kreator, metallica tişörtlü arkadaşları bu haldelerken ancak küçükçiftlik parkta değil, ihtiyacın olduğunda bir yumruk gibi kadıköy'de, yanı başında bulabilme hissi. "menemen yiyen halterciler diye grup ismi mi olur lan" diye tartışmak değil de "ben children of bodom'u goldwave'de* yüzde 20 yavaşlatıp dinliyorum hacı ehehe" esprileri yapmak, bir thrashçi olarak sert olmak ama glam'le de eğlenmek, onu da sevmek... lan öf ya...

    üzmesinin sebebiyse geldiğimiz noktada bu tartışma tam bir kardeşi kardeşe vurdurmak meselesi. yapmayın ağalar! kaç kişi kaldık bu devranda? her pilav gününde bir kişi eksilen lise arkadaşları gibi olacağız yakında. bizi ayıran sembolleri bile aldılar lan elimizden. kimse uzun saçlı olmak için bedel ödemiyor artık. lan liseliler bile saç uzatıyor oğlum! bir de bize bak. biz savaşmıştık resmen lan. küpelerimizin bedelini kanla ödediğimiz zamanlar oldu. şimdi o ergendir bu bilmemney... n'apıyoruz biz şimdi?

    çok mu ciddiye aldım lan acaba? bu konuda hassasım lan ben! şeyapmayın bana böyle.
117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap