15 entry daha
  • efsanevi euro truck simulator 2 adlı oyunun zevki iki katına çıkaran versiyonu.

    gece sürüşlerinde dar bir dağ yolunda karşıdan gelen kişi ile karşılıklı selektör yapmanın verdiği haz, sanırım orgazmdan daha zevkli anlara örnek olarak gösterilebilir.

    kimsenin olmadığı bir yolda, kendimi jazz'a kaptırmış ve hipnotize olmuş gibi sürdüğüm sırada karşıdan gelen ışıkları farkettim. giderek yaklaştı arkadaş, ispanyolmuş. selektörlerimizi yaptık ve giderken birden "stop" yazdı. ikimiz de sağa çektik ve konuşmaya başladık. ismini, cismini, dilini, dinini, ırkını bilmediğim bir adamla yaklaşık 5 dakika sohbet ettik. nereli olduğumuz, yaşımız, işimiz, hayat nasıl gidiyor falan konuşuyoruz elemanla. bu arada karşıdan başka bir tır geldi ve geçerken bize baya kızdı**.

    sohbetin iyice koyulaşmasının ardından arkadaş yükünün daha fazla gecikmemesini söyledi ve izin istedi. araçların motorlarını çalıştırdık ve "drive safe bro" mesajlarıyla kornalarımıza basıp yolumuza gittik. sonra yaktım bir sigara, çıkardım kolumu camdan, bratislava'nın dar yollarından yağmurlu italya yollarına devam ettim.

    ulan bu kadar zevk aldığım, rahatladığım oyun çok çok azdır.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap