11 entry daha
  • daha önce de söylenmiş ama biz de söyleyelim, en büyük yalanlardandır.

    öncelikle (bkz: okumayalım diye özellikle uzun yazmış şerefsiz)

    şimdi işte bu sözleşmeyi onaylayarak bize 10 bin lira borçlandığınızı kabul etmiş olacaksınız yazsa ne bok yiyeceksiniz falan demeyeceğim. olayın o tarafı da var da siktir et onu.

    bir gün bu sözleşmeyi hazırlayan adam çok sıkılsa, ama yani nasıl desem, sıkıntıdan ofiste twerk yapacak kıvama gelse de o uzun yazının arasına bir paragraf hikaye gömse kimse farkına varmayacak anasını satayım. düşünsene 70 paragraf yazının 40. paragrafında 'mahallenin muhterem esnaflarından recai abi her gün olduğu gibi bugün de yatağının sağ tarafından kalktı. pencereden baktı ve avcılar'da sıradan bir gün diye geçirdi içinden..' diye dalsa kimsenin ruhu duymayacak. ya müşteriyi geçtim, patronunun bile ruhu duymaz anasını satayım. ben o adam olsam sırf ibnelik olsun diye böyle bir hikaye gömerdim. sonra olayın verdiği adrenaline dayanamayıp her defasında paragraf sayısını artırırdım.

    aynı durum üniversitede yapılan staj raporları için de geçerli. hiç dikkatle inceleyen hoca görmedim. özellikle yoğun geçen günlerin yazıldığı sayfalarda denenebilir. ha ben denedim mi, yemedi tabi.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap