9 entry daha
  • --- spoiler ---

    bu diziyi izleyenler tüm isveç'in eşcinsel olduğuna inanabilir. zira başroldaki birkaç kişi dışında herkes eşcinsel. piskopos bile...

    --- spoiler ---

    başta güzel başlayıp sona doğru, hele ki 7. ve 8. bölümlerde artık gelinen noktanın ve sonunun da ne olacağının belli olduğu basitlikler abidesi dizi.

    --- spoiler ---

    başroldeki kadın uzun yıllar fbi'da görev yapmış. telefonu tespit edilmiş zanlıyı teşekkür etmek için ne diye ararsın.

    başroldaki erkek polis amirinin dizi boyunca olayların çözümüne hiçbir katkısı olmadı. kendisi hiçbir aksiyona girmedi. gerçi aksiyon adına bir tek baş kötü oyuncunun cinayetleri vardı. kendisi bu diziye yakışıklı erkek kontenjanını doldurmak yanında başroldeki hanım ablamızın boşanmış olmasından mütevellit aşk ihtiyacını doldurmak için dahil edilmiş. zaten ilk sahneden itibaren ablamıza göz koymuştu ve bu arzusuna nihayet 7. bölümde ulaştı. zaten 7. ve 8. bölümde herşey olup biterken onlar yataktan çıkmadılar.

    isveç'te sanırım hiçbir yerde mobese ve güvenlik kamerası yok. ne sokaklarda, ne metro istasyonunda ne de otel, sanat galerisi gibi mekanlarda. sanat galerisi içinde, otelde ve metro önünde cinayet işleniyor, zanlı metroda dolaşıyor, üstelik neye benzediği de tespit edilmiş. insan kameralarda aramaz mı böyle bir adamı.

    adam öldürdüğü kişilerin telefonlarını kullanıyor, zaman zaman bunları açıyor. bu telefonların nerede sinyal verdiği hiç araştırılmaz mı?

    adamın karısı ölmüş. polis geliyor, konuşmak istiyor. adam şimdi olmaz diyor. günler geçiyor daha görüşemiyorlar. adamın birşey sakladığı apaçık belli ama polis bugün gidip yarın tekrar geliyor.

    baş kötü oyuncunun yancısını bu kadar basit şekilde oyun dışı bırakmak olur mu?

    bunlar hiç arka sokaklar izlemez mi?
    --- spoiler ---
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap