3 entry daha
  • (bkz: niyet ettim tecavüze uydum şeytana)

    dindar da bi abi belliki bu orospunun çocuğu.
    şaşırmadık.
    ne çok arttı bu sapıklıklar bilmem farkında mısınız? bu işin önü nasıl alınacak yetkililerin niye sikinde değil bu durum? yakında bu orospu çocukları seni beni bırakır mezar kazıp ölü siker. yeterki bişey sikebilsin.
    bu orospu çocuklarını itlaf etmediğimiz sürece bir korku yayman mümkün değil, hiç bilgisayarının başında oturup empatiden bi haber şekilde duyar kasıp "ama o da insan" demeye gerek yok. bunlar insan değil kardeşim. bunları insanlığa faydalı işlerde kullanmak lazım endüstriel fabrikaların fırınlarına odun olarak kullanılabilir. hem maliyetsiz.

    adamın korkacağı ne var bu amına kodumunun adalet sisteminde? takım elbise indirimi, iyi hal indirimi, "şeytana uydum" indirimi.

    ben bunlara indirim veren hakimlerin vicdanını sikeyim.
    -hakim bey rızası vardı görüyon, yoksa öldürürdük herhalde. salın beni, mağdurum.
    + sanık haklı, öldürmediğine göre kızın rızası var. kardeşim kusura bakma seni de buraya kadar yorduk. gerçi öldürsende gene bi kılıf uydurur cezanı düşürürdük.

    madem işkenceye öldürmeye kıyamıyosun biricik tecavüzcünü, o zaman sikini taşağını kestir yolla madenlere ömür boyu taş çıkarsın karın tokluğuna. adalet sistemimiz hem ceza veremiyor hem bu sikikleri insanlığa faydalı kullanamıyor. en tehlikeli madenlerde sadece bu piçleri çalıştır orda ölürse de ölsün amın evladı.

    edit: adam hakkaten daha önce buraya yazdığım gibi kendi isteğiyle beraber olduk diye savunma yapmış.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap