82 entry daha
  • öncelikle buraya gelip 'hedef türk askeriydi, kesin pkk'dır' diyen davar sürüsüne bir cevap yazmak istiyorum. konstantiniyye diye bir dergi var, biliyor musun? ışid'in türkiye'deki propaganda dergisi. özellikle dördüncü sayıya bakarsan, baş sayfada tük ordusu'nun resmi ve altında ''küfredenler ise tağutun yolunda savaşırlar'' ibaresi var. tüm yazıyı okursan eğer, türkiye cumhuriyeti'nin kolluk güçlerini şeytanın yolunda gören bir kafa ve o güçlerin katlini vacip gören bir zihniyet var. bu dergi, her çıktığında türkiye cumhuriyeti'ne, türkiye'nin değerlerine, ordusuna ve polisine tehditler savuruyor. bu dergi bu ülkede çıkıyor. bunu ben bile biliyorum, hakikaten gayet sakin soruyorum; allahın belası mit ne boka yarıyor?

    devamında buraya gelip de 'her olayda akp'yi suçlamaktan vazgeçin' diyen puşta sesleniyorum. ağzını, yüzünü siktiğiminin şerefsiz köpeği seni! devletin en temel görevi; vatandaşının can ve mal güvenliğini korumaktır. eğer benden kanunlara uymamı ve vergi vermemi bekliyorsan, sen de karşılığında beni korumak zorundasın. koruyamazsan eğer, en temel görevini yerine getirmemiş olursun. ve bunun sorumlusu da sen olursun.

    ''ışid sadece öfkeli gençlerdir'' diyen bir zihniyet ve zihniyete oy veren herkes bugün ölen 28 kişinin katilidir. ama nasıl olsa sizde zerre vicdan, bir gram ahlak yok. reyhanlı'da, diyarbakır'da, suruç'ta, ankara'da ölenlerin arkasından halay çeken insanlık müsvettelerisiniz siz. ne yazsak boş.
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap