8 entry daha
  • su an ikisini bir final serisinde karsi karsiya gelseler, muhtemelen muhtesem bir seri olur ve biri 4-3 kazanir, muhtemelen bulls olur bu.

    warriors takimi yabana atilacak bir guc degil, ancak bu gucu hayvani ucluk performanslarindan sagliyor olmalari da en buyuk handikaplari. jordan liderliginde, phil jackson onderliginde ve diger superstarlariyla bulls, daha tecrubeli, daha oturmus ve sampiyonluk serilerine daha aliskin, daha iyi bir takim. warriors, genelde yaptigi gibi, iyi bir ucluk yuzdesi yakalamadigi zaman, komple bir takim olan bulls karisinda sansi kalmaz. 97'de stockton, malone ve russell gibi cok iyi bir ucluye sahip utah bile (bence bugunku spurs'e denktir) basaramadiysa, az ucluklu warriors... mumkun degil yani.

    neyse, konumuz ikisi karsilassa hangisi kazanir degil. gerci yine de ben yaptigim ufak karsilastirmalarla hangisinin daha iyi bir takim oldugunu soylemis oldum. kusura bakmazsaniz britanya kopekligi yaparak sunu da soylemek istiyorum; su an karsilassalar bulls'u yenecek bir takim yaratabilirsiniz, ama superstarlariyla, efsane oyunlariyle ve kocuyla, bulls kadar "influential" bir takim daha gelmesi cok zor. warriors kadroyu bozmadan 4-5 sampiyonluk daha kazansin, sonra tekrar konusalim.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap