6 entry daha
  • haksiz yere elestirilen bir alien filmi aslinda. diger alien filmlerinden farkli olmasinin filmin kotu olmasini gerektirmemesine ragmen gene de olumsuz gorulen bir film (alien resurrecition'a kadar. o daha kotu bence).
    ama tabii ki cok cok basarili bir film de sayilmaz.

    david fincher'in ilk hollywood filmi olmasina ragmen kendisiyle ozdeslesecek butun elementler filmde mevcut. klostrofobik, karanlik bir film. kan govdeyi goturen bir korku/action filmi yerine, ilk alien tadinda bir gerilim filmi yapmis ve bence basarili da olmus, filmin tek kotu yani bence agir ilerleyen temposu. aslinda butun alien filmlerini kendi icersinde degerlendirmek lazim, oyle butun, acik bir cizgi yok filmler arasinda. (en kotusu alien resurrection bile kendi acisindan bir suru noktada basarili) bu proje simdi david'in onune gelse, su anki imkanlari ve gucuyle tekrar filme alsa, oncekinden daha basarili olacagi kesin ama ortada olan bu. seyredin ve eglenin.

    sadece gece gec saatde seyretmeyin. filmin temposunun agir olmasindan dolayi konsantrasyonunuzu cabuk kaybedebiliyorsunuz ve bir gerilim filminde basiniza gelecek en korkunc sey geliyor, uykuya daliyorsunuz!
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap