71 entry daha
  • hic hazzetmedigim kutlama. is arkadaslarimla filan aram iyi, ondan degil sevmemem. zaten italya’da calisip da is arkadaslariyla arasinin kotu olmasi birinin pek mumkun degil. herkes bir relax, herkes bir koy gotune rahvan gitsin havasinda. velhasili kelam burada sabah olur millet elinde tepsilerle girer ofise. hele bir de 100 kusur kisinin calistigi bir open space olunca her hafta muhakkak bi ot, bok, yahut pusur kutlamasi oluyor. efenim o tepsiler geliyor dolu dolu kruvasanlar, minik minik pizzalar, vs. e bazen dayanamiyorum goturuyorum lup lup sonra “aaa gitti diyet”.

    bunun bir de “guneye evime gittim bakin size oralardan neler neler getirdim” versiyonu var. herif gitmis catania’ya badem ezmeli kurabiye getirmis e dur durabilirsen. kiz gitmis calabria’ya ‘nduja getirmis hadi yeme yemeyebilirsen.

    ha ben ne mi yapiyorum? dogumgunum agustosa denk geliyor, agustosta da ofisin yarini bos oluyor, kalanlarin da gotunde sinekler ucusuyor. kutlamiyorum dogumgunumu! ay bi de elalem midesini dolduracak diye 100€’ya yakin para mi harcayacagim ayol. ben dogmusum!!! onlar benim orami burami doldursun!!!!!!
294 entry daha
hesabın var mı? giriş yap