113 entry daha
  • thy'nin istanbuldan getirmeyi unuttuğu valizi, daha sonra eve kadar getirip teslim eden yer hizmetlerine sahip havalimanıdır.

    geçen hafta londra'ya gelirken, çocuğun bebek koltuğunu da getirmek istedik ve check-in valizlerle birlikte aşağıya verdik. bu tip valizsiz eşyalar doğrudan banttan değil de oversized valizlerin gönderildiği ayrı bir yerden gönderilir.

    londra'ya indik, 3 kişiyiz. bebek koltuğu hariç bütün valizleri 15 dakika içinde teslim aldık fakat tam 1,5 saat beklememize rağmen bir türlü bebek koltuğu bandın ucunda gözükmedi. sonunda dayanamayıp kayıp bagaja barkodu kontrol ettirince, aslında thy'nin istanbulda unuttuğunu öğrendik. şikayet formu doldurmanız istendi ve bulunca sizi arayalım denildi. düşünüyorum, "valiziniz geldi, gelin alın" denilse yüksek ihtimalle gelip almam diyorum. türkiye'ye dönerken uğrar alırım. haliyle de artık gitti gözüyle bakıyorum.

    londra'ya geçtik, akşam 7 gibi yemek yerken bir telefon geldi. havaalanı yer hizmetleri arıyor. yarım saat sonra valiz hazır dedi ama direkt gelemem heathrow'a kadar diye yanıt verdim. meğerse adamlar o valizi, yarım saat sonra eve teslim edecekmiş, teyit istiyor. nitekim tam 30 dk sonra eve teslim edildi. böyle de güzel bi anımdır.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap