9788 entry daha
  • zaten bir sürü insan yazmış, ben yazmasam da olur diyorum ama dayanamıyorum.

    acun medya'nın yani aslında acun'un problemi bence; adam ana göre, kafasına göre takılıyor. yani hayat tarzı da böyle muhtemelen bu adamın. resmiyetten uzak, kuralları sevmeyen, duruma göre hareket eden..

    normal hayat için bunda bir sorun da yok aslında istediği gibi yaşar ama yarışmada olunca adaletsiz oluyor.. her sene kafasına göre ekleyip çıkardığı kurallar, duruma kişiye göre aldığı kararlar falan filan.. yani muhtemelen bak söylüyorum kesin böyledir.. bir olay oldu diyelim işte karar verilecek falan, bu esat mesat toplanıyodur hacı napak, sen ne diyosun, bence böyle yapak falan filan hoppa..

    olum adam kadıköyde kız arkadaşının doğum günü partisinde takılırken canlı yayında öztürk pekin gibi adamı fransa'dayım diye keklemiş adam. canlı yayında. tayfa aynı tayfa.

    bir kere biz o çöp karıştırdı, sigara buldu muhabbetini yer miyiz allah aşkına, kendi zekanla alay etme bari be adam. damla çöp karıştırıp sigara bulmuş okyanusa karşı içiyor.. tabii topladığı kağıtları da tahtakale'de satıp evine ekmek götürüyordur..

    ikinci ve daha önemli konu.. senin atakan'a serumla birlikte wi-fi bağlatman adil mi? adam 2 gün hasta yattı getirdin, dokunulmaz yaptın, eline de vermişsin telefonu, adam kendisi hakkında ne eleştiri varsa yanıt verdi, sms sonuçlarını görüp bütün söylemlerini buna göre değiştirdi, semih'in günler önce söylediği konu üzerine geldi bir anda ekstra çıkıştı falan.. muhtemelen buraları da okumuştur..

    naçizane bir tavsiye bu kafasına göre takılan arkadaşlara: sizin semih'i ya da başka bir insanı böyle sevmemeniz çok doğal ama bir yarışma yapıyorsan adil olmak zorundasın, kimseyi enayi yerine koymaya gerek yok.. öztürk pekin'de biz de yemiyoruz acun, sen kendi kendine eğleniyorsun olan bu..
2974 entry daha
hesabın var mı? giriş yap