11 entry daha
  • evet boş zamanlarımda zaping yaparken karşıma çıkıyor bu program. olay yalnız bir kadının kocasını aldatması veya bir adamın karısını aldatması değil,evli , bekar o da farketmiyor, aranızda bir ilişki olsun yeter. bu adamlar programın yelpazesini geniş tutmuşlar, yani homoseksüel bir ilişki yaşayan erkek, bu programa başvurup, diğer homoseksüel sevgilisi için " bu beni aldatıyo, takip edip ispatlayın" diyebiliyor, ya da lezbiyen bir kadın bu programa başvurup , lezbiyen sevgilisi hakkında , " bu beni aldatıyor, yakalayın onu " diyebiliyor. e tabii böyle olunca ortaya ilginç diyaloglar ve görüntüler çıkıyor.

    bu programın bir bölümünde , 27 - 28 yaşlarındaki bir adam programa başvuruyor ve diyor ki, "sevgilim beni aldatıyor". neyse adamın derdini, problemlerini dinliyolar ve sevgilisini gizli kameralarla takip'e alıyorlar. gittiği yerler, telefon görüşmeleri filan derken , kız yakayı ele veriyor. adamın sevgilisi lezbiyen çıkıyor, onu başka bir kadınla aldatıyor. kameralar ve gizli görüntülerle bu kadınların ilişkilerini görüntülüyor. aradan geçen 1 hafta süre zarfı içinde , adama gerçeği anlatıyolar. tabii bizim eleman şoka giriyor , "ne lezbiyen mi ? 2 senedir birlikteyiz ve düzgün bir cinsel hayatımız var " diyor filan... sonra programın en can alıcı bölümü geliyor, yüzleşme... adamı alıp kadınlara baskın yapmaya gidiyorlar, gece geç saatlerde , müstakil bir evin havuzunda öpüşürken , pat diye içeri dalıyorlar, kadın şok , adam şok. hemen akabinde , kadın ve adam arasında şöyle bir diyalog gelişiyor.

    adam- bana bunu nasıl yaparsın ? üstelik bir kadın'la ? lezbiyen olduğunu neden gizledin ?

    kadın biraz şaşkın ;

    - seninle ilgili bir problemim yok , senden memnunum, olaylar böyle gelişti.
    - nasıl yaparsın bunu bana ? ( sinirli bir şekilde)
    - neden bağırıyorsun ? seni bir erkek'le aldatmadım, bir kadın'la aldattım. buna sevinmen lazım.
    - erkek veya kadın ne farkeder ? aldattın sonuçta, yattın onunla ?
    - bak bu konuyu daha fazla uzatmayalım, kararın ne ?
    - ayrılmak istiyorum seninle
    - bak istersen ikimiz birden senin sevgilin olabiliriz? ( bu arada kadın , kız arkadaşını gösteriyor, taş gibi bi kız açıkçası)

    adam şaşırıyor;

    adam- saçmalama, istemiyorum ikinizi de ( adam ayağına gelen kısmeti kaçırıyor)
    kadın- sen bilirsin...( kadın kalkıp elindeki şarap bardağını, adamın yüzüne fırlatıyor)

    yani bizim esas oğlan , gururlu ve mert biriymiş, bu hikayeden onu anlıyoruz.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap