11 entry daha
  • derin bilimsel araştırmalar, günlerce hesaplamaları süren deneyler, bu konu üzerinde geçmişte yapılan araştırmalar, singing in the rain insanıyla süren uzun konuşmalar, isabel insanıyla fikir teatileri, şahsen tanışmak nasip olmasa da bibidibabidibuu şahsına ait okunan yazılar ve eldeki tüm verilerin sentezlenmesi sonucu ortaya çıkan gerçek şudur: bunlar ailecek deli!

    efendim 7 ekim 2004 istanbul yağmuru sonrası "nasıl olsa herkes aynı şeyleri soruyo" diye bir insan sabit bir metni kopyalayıp msn listesinde gerçekten de aynı şeyleri soran arkadaşlarına pasteler mi? bir baba bir resimde güneşin battığı yere dikkat edip hayatında hiç gitmediği new york hakkında "aha burası new york'un batı yakası" şeklinde bir yorumda bulunabilir mi? bir insan "alkol daha hızlı kana karışıyo" diye çorba kaşığıyla bira içebilir mi?

    bunca bilimsel ve teknolojik araştırmanın insanlığa bir getirisi olması için de oturup bu insanları klonlayarak kendinden grofabrisik endektörlü pozitif enerji üretgeci olarak çoğaltıp her eve hayrına dağıtmaya yönelik bir proje altyapısı hazırladım, proje dahilindeki harcamaları karşılamak üzere de fear dot com benzeri her tarafı kameralarla kaplı bir eve bu insanları ailecek kapatıp live sit com gösterisi yayınlamak şeklinde ikinci bir proje tasarladım. daha önce projelerim dahilinde olan atmosferi güneş enerjili rezistansla kaplayıp yakıt hercamalarını minimum düzeye indirme projesini de bu yüzden ertelemiş bulunmaktayım.

    bu vesileyle bilim ve teknoloji çevrelerine selam eder, singing in the rain, isabel ve bibidibabidibuu kardeşlerin gözlerinden, teyzemin ellerinden öperim.

    prof. dr. zihni sinir
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap