• 2014 son ceyreginde basima gelen talihsiz olay.

    bir gun patronum beni odasina cagirip departmani kapatacagini, dolayisiyla benimle yollari ayirmak zorunda kalacagini soyledi. basimdan assagi kaynar sulari inmisti, kulaklarim duymuyor, yuzum cayir cayir yaniyordu. artik ne dedigini anlamaz haldeyken bana "sekreter pervin hanimi da cikaracagim, sahsi almayin, onemli olan sirlet menfaati, yerine daha uygun birini bulacagim." dedi.

    bunun uzerine kendisine sekreterlik yapabilecegimi, yeterli donanima sahip oldugumu soyledim. "nasil olur bilmem ki, asgari ucret veriyoruz, biliyorsunuz." dedi. kendisine problem olmadigini, beni bir kac hafta denemesini, memnun kalirsa emegimle calismaktan onur duyacagimi soyledim. boylece 2 aylik deneme surecim basladi. birimi kapatmalari da bir hayli uzun surecek sanirim. gecici olarak mudur yardimcisi imge hanimi mudur olarak gorevlendirdiler. patron is bitimi onu cikaracagini soyledi.

    neyse iki ayin sonunda isi aldim. simdi zamaninda amiri oldugum insanlara telefon bagliyorum. olsun. issiz kalmaktan iyidir.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap