27 entry daha
  • emma watson'ın karakterinin kabin memuru olduğunu duyar duymaz izlemeye karar verdiğim filmdir. sondaki uçuş sahnelerinde gösterilen üst düzey uçuş emniyet performansı ile lufthansa yapımcılara dava açsa yeridir, fena yarıldım. 70'ler tamamda o kadar değil be abi.

    filmin başı ile sol gösterip, hikayeyi oturunca sağ vuran bir film. galiba konuyu okumadan benim gibi izlerseniz ha ne diye kalırsınız. anlatılanlar ve kurgular türk izleyicilere günümüz koşullarında yabancı gelmeyecektir. konu ile kolayca empati kurarak içine girebiliyorsunuz. biraz kendimi içten kahredeyim diyorsanız izleyin filmi.

    son olarakta emma'nın canlandırdığı lena karakteri için bir kelamım var, ilk yarım saat öyle bir portre çizilmiş ki adeta her erkeğin ruyasına süsleyen gerçekçi kurgulanmış kadın, sonraki kısımda ise sevgisi için katlandığı zorluklar onu sürreal bir karaktere dönüştürmüş. her sahnede eh yok artık bea dedirtmeye başlattı, yani karakterin böyle bir geçiş yaşamadığı filmde, bu kısım bana mantıksız geldi. yinede emma... duvara baksa izlenir.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap